ست اداری (کارت ویزیت،سربرگ و پاکت)
ست اداری شامل کلیه ملزوماتیست (سربرگ ، پاکت ، یادداشت ، کارت و …) که برای انجام مکاتبات و ارتباطات تجاری و اداری توسط شرکتها و سازمانها استفاده میگردد. ست اداری معرف و هویت سازمانی هر مجموعه است.
50 درصد تخفیف برای انجمنهای خیریه
کلیه خدمات گرافیکی این سایت با 50% تخفیفی برای کلیه موسسات و انجمنهای خیریه ارائه خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش "تماس با ما" مراجعه نمایید.
تولید محتوای حرفهای و ویراستاری
شرکت میانا وب در راستای خدمات نوین خود به مشتریان، بخش تولید محتوا حرفهای، ویراستاری و ویرایش فنی و زبانی را برای سایتهای اینترنتی، افراد حقیقی و حقوقی راه اندازی نمود. همینک این تیم تولید محتوا با سایتهای مطرحی همچون ترجمیک در حال همکاری میباشند.
تجزیه و تحلیل و افزایش رتبه وبسایت
امروزه شاید کمتر مدیر وب سایتی وجود داشته باشد که مایل نباشد پیشرفت روز افزون وب سایت خود را رصد کند، از سوی دیگر تقریبا تمامی مدیران وب سایت ها در تلاش هستند تا با شناسایی مشکلات وب سایت خود و رفع آنها روز به روز بهتر و حرفهای تر از گذشته حرکت نمایند.
برای شناخت مشتری باید نگاه متفاوتی به مشتری داشته باشید. در بازار کنونی دو نوع نگاه به مشتری وجود دارد. نگاه اول نگاه سنتی به مشتری است. به نحوی که کسبوکار و مشتری را صرفا به عنوان کالا، تبلیغات و کسب درآمد میبیند. اما نگاه مدرن به دنبال مشتری مداریست. یعنی در درجه اول رضایت مشتری دارای اهمیت میباشد. شاید تا زمانی که تعریف درستی از مشتری و فروش صورت نگیرد، نتوان به ایدهآلهای کسبوکار که فروش بالا و برندینگ است دست یافت. در این مقاله سعی شده با شناخت صحیح مشتری، گامی در ایجاد فرهنگ مشتری مداری برداشت.
برای شناخت مشتری و نیازهای او باید تعریف مشخص و صحیحی از مشتری داشت. به صورت ساده میتوان گفت مشتری کسی است که در بازه زمانی مشخص کمبودی را در زندگی خود حس کرده و برای رفع این کمبود نیاز به تهیه کالا و یا خدمات خاصی دارد. این تعریف میتواند در عین سادگی، بسیار گنگ و مبهم باشد و به تنهایی نتواند پایه و اساسی در جهت ایجاد یک برنامه مدون برای جمع آوری اطلاعات مشتریان و شناخت و آنالیز آنان باشد. در ابتدا باید بدانیم که شاید کالا و یا خدماتی برای عدهای بعنوان کالاهای اساسی و ضروری تلقی شود ولی برای دستهای دیگر از افراد جامعه چنین نباشد. همچنین شناخت منطقه جغرافیایی و فرهنگ و حتی آب و هوا نیز میتواند بر شناخت نوع نیازهای مشتریان تاثیرگذار باشد. از طرفی نباید الزامات بومی و فرهنگی را در جمع آوری اطلاعات از قلم انداخت. همچنین لازم است رفتار مشتری با توجه به تواناییها و استعدادهای او مورد بررسی قرار گیرد.
ارزش از نگاه مشتری به معنای شرایط و امکاناتی است که از خرید یک کالا یا خدمت کسب میکند. این ارزش می تواند کیفیت، کمیت، خدمات پس از فروش، ارسال رایگان و … باشد. لذا شناخت ارزش از نگاه مشتری میتواند بسیار تاثیرگذار باشد. شناخت نیاز مشتری باید عینی و مبتنی بر واقعیت باشد. آنالیز اطلاعات جمع آوری شده میتواند به شناخت بازار و نیاز مشتری و از همه مهمتر تعریف ارزش از دیدگاه مشتری کمک به سزایی کند.
رضایت مشتری همان حس مثبتی است که فرد پس از خرید کالا و خدمات دریافت کرده و حس میکند ارزشی را که در پس آن خرید انتظار داشته دریافت کرده است. برای کسب رضایت مشتری، هر سازمانی میتواند بنا برنوع کالا و خدماتی که ارائه میکند، سازوکاری را طراحی و برنامه ریزی کند تا به هدف فوق دست یابد. به طور کلی میتوان گفت دو شرط اساسی برای رسیدن به رضایت مشتری وجود دارد. شرط اول آنست که تحویل کالا و خدمات در زمان مقرر صورت پذیرد. اگر تصور هر سازمان این باشد که مشتری در لحظه نیاز به دریافت سفارش خود دارد و سازمان موظف به تحویل آن سفارش باشد، مشتری حس میکند به سازمانی سفارش خود را داده است که وقت شناس و سازمانیافته است. شرط دوم هم پاسخگویی مناسب به مشتری قبل از خرید و پس از آن است. مشتری قبل از خرید سوالاتی در ذهن خود دارد که آیا سرویسی که میخواهد برای خرید آن اقدام کند مناسب نیاز وی هست یا خیر و یا اینکه آیا سرویسهای مناسبتری برای وی موجود هست و می تواند آن را در تاریخ مقرر تحویل بگیرد. در این شرایط کارشناسان میتوانند با یک مشاوره مناسب در ابتدا از نیازهای مشتری مطلع شده و مناسب ترین کالا و خدمات را به وی معرفی کنند. همچنین مشتریان بعد از خرید، سوالاتی درباره نحوه استفاده و یا امکانات سرویس خواهند داشت که پاسخگویی آنلاین و تلفنی میتواند نیازهای آنان را در مرحله پس از خرید رفع کند. برای کسب رضایت مشتری، کارشناسان باید با حوصله، تمامی صحبت های مشتریان را شنیده و با لحن مناسب در جهت راهنمایی فرد اقدام نمایند.
برای بالا بردن فروش صرفا تبلیغات و تکمیل سبد محصولات کافی نبوده و شناخت نیازهای مشتریان و گام برداشتن در جهت کسب رضایت آنان بسیار موثرتر و کاراتر خواهد بود. مشتری راضی، به تنهایی میتواند تبلیغ مناسبی برای سازمان باشد و مشتریان جدیدی را جهت خرید به سازمان معرفی کند.
نویسنده:الهام کرامتی